19 Şubat 2014 Çarşamba

YANARDAĞ PASTASI


Malzemeler:
  • 1 paket krem şanti
  • 1 su bardağı süt
  • 1 paket kakaolu pasta taban
  • 6 tane halley veya 1 paket petibör bisküvi
  • 1 tane muz
  • 1 çay bardağı ceviz
  • 1 paket meyve sosu
  • Keki ıslatmak için süt
Yapılışı:

    Meyve sosunu üzerindeki tarife göre hazırlayın ve soğumaya bırakın. Daha sonra krem şantiyi bir bardak sütle çırpın. Bisküvileri iri parçalara ayırın. Çırpılmış krem şantiye ilave edin. Bir çay bardağı cevizi ve doğranmış muzu ilave edin ve karıştırın. Pasta tabanın bir tanesini servis tabağına alın, üzerini sütle ıslatın. Hazırladığınız krem şantili karışımı pasta tabanın ortasına tepe şeklinde yerleştirin. İkinci pasta tabanı sekiz parçaya bölün. Yedi parçasını krem şantinin üzerine kapatın. Soğuyan meyve sosunu açık kalan yerlere dökerek pastayı tamamlayın. Buzdolabında dinlendirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder