Malzemeler:
- 1 adet tavuk göğsü
- Yarım aysberg marul
- 5-6 adet taze soğan
- 8-10 dal maydanoz
- 8-10 dal dereotu
- 1 çay bardağı mısır
- 1 çay bardağı iri dövülmüş ceviz
- 2 su bardağı süzme yoğurt
- 2 yemek kaşığı mayonez
- 3-4 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı karabiber
- Tuz
Tavuk göğsünü haşlayın ve küp küp doğrayın. Çukur bir kapta tavuk etini, mısırı, cevizi, mayonezi, yoğurdu, karabiberi, dövülmüş sarımsağı, ince kıyılmış maydanozu, dereotunu, şerit halinde doğranmış aysbergi ve tuzu birlikte karıştırın. Servis tabağına alarak servis edin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder