5 Mart 2014 Çarşamba

YUMURTALI ISPANAK


Malzemeler:
  • Yarım kg. ıspanak
  • 4 yumurta
  • 1 baş kuru soğan
  • 1 kaşık salça veya 2-3 kaşık domates suyu
  • Sıvıyağ
  • Tuz
Yapılışı:

    Kuru soğanı yemeklik doğrayın. Soğanları tencereye koyun. Bir miktar sıvıyağ ilave edin ve kavurun. Domates suyu veya salçayı ilave edin. Yıkanmış ve doğranmış ıspanakları da ilave ettikten sonra suyunu çekene kadar kavurun. Ispanaklar pişince yumurta için tencerenin içinde yer açın. Yumurtaları açmış olduğunuz yerlere kırın. Ocağın altını kısın. Yumurtalar pişince ocağı kapatın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder