Malzemeler:
- 7 kaşık irmik
- 7 kaşık toz şeker
- 3 su bardağı süt
- 1 poşet krem şanti
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 100 gr. fındık
- 1 paket vanilya
- 2 su bardağı hindistan cevizi
Bir tencereye sütü koyun. Sütün içine irmiği ve toz şekeri ilave edip ocakta pişirin. İndirmeye yakın vanilya ve 1 yemek kaşığı tereyağı koyup karıştırın, ocaktan alın. Ilındıktan sonra buzdolabına koyun. Soğuyunca 1 poşet krem şantiyi koyup karıştırın. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp ortasına bir bütün fındık koyup yuvarlayın. Hindistan cevizine bulayıp tabağa koyun. Buzdolabına koyup soğutun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder